Katastrofala skivomslag!

Citat och alla bilder utom den sista från bloggen Katastrofala omslag

Halvgenomskinligt pyjamastyg med fransar, siden-ärmar med kimonostuk, guldhalsband, glesa mustascher och taskig hållning ger Örjans-plattan den där riktigt gedigna känslan av kvalitet.

Jag skrattar så jag gråter när jag ser omslagen och läser bloggarens djupa analys och funderingar kring omslagens tillblivelse.

”Sätt er där vid vattenpölen och se glada ut! Det blir svårt att sitta avslappnat där utan att blöta ner sina boots, men det är det värt.”

Ja, ni ser rätt. Det är döden själv som kommer för att hämta dig. Han kommer sakta gående över den karga myren, hans grymma leende och obehagliga blick förstärks av det dassiga vädret.

Denna är skitäcklig. De dricker vispgrädde ur stora trästop, de skall strax hugga in på ett stort stycke kassler och två rejäla portioner avföring, de har huggit itu ett stort dött svin med ett tvåhandssvärd och serverar det med konstgjord sallad.

Läs bloggen Katastrofala omslag!  

Och för den som vill ha ännu mer – Sveriges sämsta skivomslag – av Mattias Boström och Martin Kristenson, där bland annat detta omslag av Eldorados kan avnjutas.

Annonser

2 kommentarer

  1. […] Har tidigare skrivit ett inlägg om fula skivomslag här. […]

  2. […] Keywords band, cover, don't wear your daughter clothes, record, retro, typo Original Source: https://kronbergskrattarochler.wordpress.com/2007/1… Posted by Nuttawat Sujarit on June 3rd, 2009 Post Comment Click here to cancel […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s