Neandertalare på MC Donalds i Ludvika!

Men den upprörda insändaren verkar inte ha haft någon effekt på politikerna: motorcykelklubben Donalds har etablerat sig i Ludvika. Klubben håller till vid Sockenstugeparken – och enligt Dalarnas tidningar och sr.se verkar det gå hett till där.

Klubbens ordförande – Dick Gottberg går ut hårt med anklagelser angående en påstådd stöld av sugrör – medan de anklagade anser sig oskyldigt utpekade.

Ord står mot ord…

Ludvikaborna har även tröttnat på skräp som sprider sig från klubbhuset. Dick Gottberg ursäktar beteendet med att vissa av medlemmarna är neandertalare.

Dick Gottberg lämnade ett tag klubben. 17 år som ordförande har troligen tärt på hans hälsa. Han drev ett tag en klädbutik – och kanske ville han lämna sitt förflutna bakom sig och skaffa en familj..?

Men motorcykelklubben är som ett gift. Dick Gottberg är inte endast tillbaks i sin gamla klubb – han tar även över ordförandeskapet i Faluns motorcykelklubb – efter Helena Burtus. Burtus – som även är insyltad i Orsa Grönklitt – beskriver klubben som en familj – vilket inte är särskilt ovanligt i dessa kretsar.

Uppdatering:

Det verkar som om dessa kriminella MC-gäng sprider sig. Var uppmärksam – en dag kanske MC Donalds har etablerat sin verksamhet i din lilla idylliska stad. I Skåne tillåter det milda klimatet mc-körning året runt och på vissa ställen har MC Donalds så kallade drive in’s – dvs mc-medlemmarna behöver inte ens klliva av sina s.k. ”hojjar” för att delta i verksamheten.

Men allt är inte mörker; i Helsingör verkar man ha fått bukt med dem – MC Donalds systerorganisation MC Bandidos har flyttat från den stora patriciervilla där de tidigiare höll till och brotten och drogförsäljningen har nästan upphört helt. MC Donalds är annars kända för sin försäljning av så kallad ”coke” – ett starkt beroendeframkallande preparat – vilket säljs tillsammans med sugrör – som jag tidigare skrev – stjäls i Ludvika.

När jag besökte en hemsida med ”coke” noterade jag att några märkliga hallucinogena figurer flöt ut från en behållare som uppenbarligen innehöll drogen ”coke”. Samt en u-båt – vilken fick mig att associera till Beatles drogliberala animerade film ”Yellow submarine”. Jag tror kommunalpolitiker runt om i Sveriges småstäder fått ett större problem på halsen än de velat låtsas om…

Annonser

6 kommentarer

 1. […] 15, 2007 · No Comments Vid vissa tillfällen får även en satiriker som undertecknad erkänna sig besegrad […]

 2. Klockrent!
  :D

 3. Nina:
  Man blir lite sugen på att åka till Ludvika och titta på dessa neandertalare.
  Fast MC-gänget skrämmer mig – de verkar så stökiga – med sugrörsstölder och allt möjligt i bagaget…
  Burr för tung kriminalitet.

 4. Lena.Jo, man blir ju det…men jag som bor i en så lugn och fridsam stad om Malmö, där det aldrig händer något, tror mig heller icke vara rustad att möta dessa fasansfulla klubbmedlemmar.
  Har ju genom ditt inlägg fått ytterliggare bekräftelse på hur ohälsosamt det kan bli.
  Rugg!

 5. Nina:
  Ja, Malmö är verkligen fridsamt – där händer ingenting. Inga skottlossningar, inga bråk. Bara harmoni och frid och kärlek mellan människorna.
  Men jag såg att MC-gängen sprider sig. En dag kanske MC-Donalds kommer till Malmö också…

  Kolla här tex: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=725757

 6. Lena.Det är ju precis så Malmö är, i synnerhet den delen av stan som jag bor i!
  Det hoppas jag verkligen inte att de gör, det vore ju fruktansvärt!
  *Ryser vid blotta tanken i synnerhet efter att ha kollat länken*


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s