Sverigehatare angriper kungahuset

Och den värsta representanten är prinsessan Madeleine, hon har för djupa urringningar. Enligt Fred Phelps visade Medeleine brösten på Nobelfesten.

Jag blir nästan royalist när jag ser denne onde man och hans fruktansvärda hat. Jag undrar hur TV4:s reporter – Bertil Karlefors kände sig när han intervjuade Fred Phelps?

Phelps säger i intervjun att han hade önskat att alla svenskar dött i tsunamin. Och han menar att även småbarn är syndare i Sverige. Karlefors frågar:

– Jag är svensk, önskar ni att tsunamin dödat mig också?
– Ja, ta det inte personligt, men jag önskar den dödat hela Sverige.

Phelps blev upprörd för att man i Sverige åtalade Åke Green för hets mot folkgrupp – då han hållit sin homofobiska predikan på Öland. Åke Green har tagit avstånd från sekten. Det hade varit intressant att se ett samtal mellan sekten och Åke Green – den ende svensk som sekten hyllat.

SvD Pastor Phelps får betala skadestånd då han demonstrerat mot bögar på en stupad soldats begravning.

Demonstranterna viftade med banderoller där det stod ”Tack Gud för döda soldater” och ”bögsoldater”.

Domstolen fick se en film från begravningen och kunde se hur församlingens grundare Fred Phelps och hans två döttrar Shirley Phelps-Roper och Rebekah Phelps-Davis betedde sig.

Deras försvarare hävdade att begravningen var en offentlig händelse och att de skyddades av USA:s grundlagsfästa yttrandefrihet.

Men juryn ansåg att demonstrationen skadat soldatfadern och kränkt hans privatliv. Domen ger fadern rätt till 2,9 miljoner dollar i skadestånd och ytterligare åtta miljoner går till böter.

Westboro Baptist Church säger att USA förlorar soldater eftersom homosexuella tolereras – även av krigsmakten. Därför har församlingen demonstrerat vid många soldatbegravningar sedan kriget mot Irak bröt ut 2003. Kyrkan hävdar att den genomfört 30 000 antihomosexuella demonstrationer men att detta var första gången den drogs inför domstol.

Kan pastor Phelps hävda yttrandefrihet – så ska väl andra också kunna göra det. Eller vad säger ni – ni som försvarade Åke Green? De hävdar att de genomfört 30 000 antihomosexuella demonstrationer – men detta var alltså första gången de drogs inför domstol.

~

Här är några som vänder The Westboro Baptist Church’s böghat till något ganska komiskt.

SvD berättar att BBC sänt en dokumentär om Fred Phelps och hans svenskfientliga sekt Westboro Baptist Church. Hittade den inte på Youtube – men fick 587 träffar när jag skrev namnet Fred Phelps och 575 när jag skrev Westboro Baptist Church. Så även om flera av filmerna är kopior av äldre filmer – så lär det finnas en hel del att välja mellan.

Svenska Wikipedia om sekten WBC.

En av sektens hemsidor: God hates Sweden!.

Märkligt att sekten anklagar Sverige, svenskarna och det svenska kungahuset för incest. Om man ska vara Bibeltrogen – vilket Fred Phelps anser att man ska vara – så förekommer incest i Bibeln – utan att Gud klagar – nämligen då Lot får barn med sina döttrar – då hans hustru blivit en saltstod. Jag tycker historien är vidrig – och anser att berättelserna ur Gamla Testamentet får tas för vad de är: grymma sagor – legender i stil med Tusen och en natt, de antika berättelserna eller den fornnordiska sagatraditionen.

Inget man lever efter idag.

Annonser

4 kommentarer

  1. […] För mer info om Westboro Baptist Church – läs här. […]

  2. Återigen, vidrigt!
    Minns att jag, för säkert mer än ett år sedan, landade på hans Sverigehatarsida, blev först full i skratt, såg den som ett makabert skämt.
    Men när jag kom vidare till ”God hates fags”, gick det inte att skratta längre.
    Mycket illa berörd, ilade jag därifrån, för att aldrig mer återkomma.

  3. […] efter att ha gjort bekantskap med pastor Phelps i Westboro Baptist Church – som bland annat driver sajten God hates Sweden – så är det inte lätt att veta vad som är […]

  4. Visst, det är så man kan bli rojalist på kuppen. Och börja gilla fosterlandet. Fast allra mest skrämd blir man av fenomenet Phelpps själv och hans kyrka. Det skulle vara intressant att studera sociologiskt/fysiologiskt.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s