Pruttbluff

Flatulens är ett utsläpp av en blandning gaser ur anus. Denna blandning består till största del av kvävgas. Metangas och vätgas finns också med i utsläppet och till skillnad från kvävgas är dessa antändningsbara – vilket gör att även flatulensen är antändningsbar. Flatulens uppstår då anus utsätts för tryck. En flatulens uppstår i tarmarna, främst under jäsning av mat. Det karakteristiska ljudet betingas av att ringmuskeln vibrerar. På grund av att flatulensen ofta innehåller små mängder svavelhaltiga gaser, till exempel svavelväte, upplevs lukten ofta som en odör.

Källa: Wikipedia

På en infraröd filmupptagning uppfattas värme som något ljust och kyla som något mörkt. På filmen ser man en svart gas – en iskall gas.

Mina fisar brukar vara fisljumma – omkring 37 grader Celsius. Detta borde leda till att filmen visar en ljus gas.

Signaturen wbeaty visar i en film på Youtube att fisfilmen är en hoax – en bluff:

”Freeze spray” is cold and looks black under FLIR thermal camera. But propane is invisible. (Propane and methane are basically the same to thermal cameras, in the 3-micron long-IR spectral region.) ”Thermal Eye” camera TSC by L3/Raytheon

Joseph Pujol (Le Pétomane) i konsert.

Le Pétomane, artistnamn för Joseph Pujol, född 1 juni 1857 i Marseille, Frankrike, död 1945; fransk underhållningsartist.

Han framträdde på Moulin Rouge i Paris åren 1892-1895. Han hade en synnerligen ovanlig show, som beskrevs som ett extraordinärt musikaliskt anus. (Hans artistnamn var en slags ordlek på det franska ordet ”péter”; att fjärta).

Han besatt en fenomenal förmåga att kunna släppa väder – inte bara kunde han framföra enkla melodier, utan han kunde också blåsa ut ett ljus med sin bakdel samt imitera kanoneld, marscherande trupp och åskväder. Ett annat populärt inslag var när han lät som jordbävningen i San Francisco 1906.

Text och bild Wikipedia

The World’s Best FLOG (Flatulence Blog)

Sarah Silverman gillar fisar och bajs – I pooped.

Det uppfattas i många kulturer som pinsamt att flatulera (släppa sig), och det är ofta tabu. Fenomenet används också flitigt av komiker, vilket av vissa människor upplevs som dålig eller omogen humor.

Källa Wikipedia

Min humor är så dålig att den stinker. Den luktar skämt…

Jag älskar Sarah Silverman

Alla älskar dock inte en fis – denna gick ända upp i Arbetsdomstolen.

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s