En vänligt inställd fitta

Nurdina Mujčin, Ett  ostron

Nurdina Mujčin, Ett ostron

”Uppfylld av dåligt samvete, skam, rädsla, osäkerhet och, om han har tur, en knappt förnimbar fysisk gestaltning av sina känslor är mannen icke desto mindre besatt av att knulla, han kan simma över en flod av snor eller vada till näsan i spyor en kilometer om han tror att det finns en vänligt inställd fitta som väntar honom.” /Valerie Solanas

 

Margareta Birgitta Larsson, tidigare Sandstedt (SD), mest känd som ”40 000 miljoner kronors-Maggan” gjorde häromdagen ett utspel angående Carolina Falkholts konst med vaginor. Euro-Maggan ville sätta Falkholt i fängelse för fittkonsten. En proteststorm startade på facebook, Fittkonst till SD. Nurdina Mujčin lade upp en bild på ett ostron och blev uppmanad av Facebook att plocka bort sin bild då den strider mot Facebooks gemenskapsregler.

Någon anmäler Nurdinas ostron

Någon anmäler Nurdinas ostron

Men de hatgrupper som om och om igen anmäls finns kvar. Det är inte förrän en tidning tar upp anmälningarna som nyhet som man på Facebook gör något.

De påstår att vi som anmäler gör fel. Vi har anmält enstaka bilder, inte sidor, grupper eller annat. För tusentals antirasister måste ju ha fel – medan Facebook alltid har rätt.

Att vi sedan får svar som: Sidan du anmält strider inte mot våra gemenskapsregler – SIDAN – det spelar ingen roll. Det var en bild vi anmält. Enligt Facebooks ansvarige. Dessutom sitter de som tar emot anmälningarna i Dublin.

Men har det här ärendet passerat någon som kan svenska?
– Jag är lite osäker faktiskt. Jag fick bara beskedet från huvudkontoret att det begåtts ett misstag.

Så fittor och fittliknande ostron får inte finnas på Facebook, men hat och hot får finnas. Och Euro-Maggan vill sätta fittkonstnärer i fängelse.

Fastnade i fittan. Foto: Erick Guzman

Fastnade i fittan. Foto: Erick Guzman

Under tiden längtar en manlig student så mycket efter fittkonst att han bokstavligt talat fastnar i den. Fittkonst kan vara farlig.

 

 

 

The Guardian, ArtNet,  RT, Fernando de la Jaras hemsida, Verdens Gang, Schwäbisches Tagblatt, Metro, GP, Sydney Morning Herald, Carolina Falkholts hemsida, SVT, Andres Lokkos krönika om fittkonsten, Andres Lokko ber om ursäkt, stenfittor är farliga, Konstvärlden, Expressen, Hatsida på fb att anmäla,

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s